Wat zijn de mogelijkheden van CreativeBlast?

CreativeBlast heeft diverse mogelijkheden onder een dak. Deze ervaringen zijn ruim verdiend in veelzijdige creatieve functies. CreativeBlast.nl laat zien wat er mogelijk is op gebied van illustraties, merchandise, fashiondesign, multimedia- en webdesign. Vaak worden deze expertises gecombineerd in een project.

Naast deze diensten houden we ons bezig met veel verschillende soorten van  grafische vormgeving; van  huisstijlen, logo’s  posters, T-shirts, games tot apps.

CreativeBlast heeft liefde voor het vak en wil mooie dingen maken……en dat gaat gepaard met uitstekend advies!

Onze expertises

Illustraties en visuals in diverse stijlen, voor een veelvoud aan productgroepen. Of het nu gaat om kinderboeken, storyboards voor filmconcepten, characterdesigns, krantenillustraties, comics, infographics, productillustraties of volledig  geanimeerde figuren, voor websites, apps of ontwerpen en concepten voor games…..vrijwel alles is mogelijk.

CreativeBlast is gespecialiseerd in het ontwerpen van kids merchandise en kan u helpen met het ontwikkelen van prachtige designs en artworks. Of het nu gaat om creatieve knutselproducten,  of give-aways, wij ontwikkelen de mooiste artworks voor een blijvende indruk. En wij werken nauw samen met een gerenomeerde producent op dit gebied.

Wij hebben designs gemaakt voor speelgoed, 3D kleurplaten, placemats, tassen, lunchboxes, knuffels, spelletjes, puzzels, verpakkingen etc.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ruim 15 jaar ervaring in het bedenken, ontwerpen en opzetten van modecollecties, artworkdesigns en belabeling.  Zowel voor het laag-als hoogsegment. En voor zowel merken als private labels. Daarnaast ook de technische know-how om te weten wat er allemaal mogelijk is binnen de modebranche. En dat met een zeer commercieel handschrift. Indien nodig kunnen wij ook adviseren wat er mogelijk is op het gebied van productie, door ons zeer uitgebreide netwerk in de mode.
Een volledig nieuwe website? Een uitgebreide webshop in magento met alle uitleg en advies die daar voor mogelijk is? Zoekmachineoptimalistie (SEO), hosting en de hele rattaplan? Wij realiseren het! Maar ook het ontwerpen van  apps of games behoort tot de mogelijkheden. 

Een minigolfbaan in SF of fantasy stijl? Een restaurant in Jungle thema? Een complete attractie? CreativeBlast realiseert dit, samen met partners, die jarenlange ervaring hierin hebben.