0031 6-55194377|info@creativeblast.nl

Illustration

Permalink

Characterdesigns

Characterdesigns

,

CreativeBlast is de specialist op het gebied van characterdesign: het restylen van characters, maar ook uitbreiden van bestaande personages in eenzelfde stijl. Wij beheersen de meest uiteenlopende tekenstijlen en gaan graag voor u aan de slag in een tekenstijl die bij uw doelgroep en organisatie past.
Daarnaast kunnen wij u helpen bij het creëren van een verrassende merchandiselijn om deze succesvol in de markt te zetten, of het ontwikkelen van prachtige mascotte kostuums. Wij werken nauw samen met Kids Merchandise; de specialisten op dit gebied.

Permalink

Miss Alida Animation

Miss Alida Animation

, ,

Voor deze commercial, uitgezonden in Suriname op TV, hebben wij de volgende zaken gerealiseerd:

-Het script geschreven

-De illustraties

-De storyboards gemaakt

-Alle animaties gemaakt.

Permalink

Toverland

Toverland

,

Voor Toverland hebben we veel merchandise ontworpen en illustraties gemaakt. Onder andere een verhalenboekje waar hier een aantal pagina’s uit te zien zijn.

Broli

, ,

Voor een animatiestudio hebben wij het character “Broli” gerestyled en geillustreerd in diverse poses, zodat zij deze konden gebruiken om de animatie te vervaardigen

 

Permalink

Pampers

Pampers

,

Voor Pampers hebben wij dit vrolijke liedjesboekje geillustreerd. Helemaal in de Pampers huisstijl.

Permalink

Mooi Wark

Mooi Wark

For MartinMedia we’ve designed and illustrated many items for the well known rockband called Mooi Wark. This is a new T-shirt print and a big poster for the concerts.

Permalink

Potjeskampioen

Potjeskampioen

,

For Kids Marketeers we’ve made all the illustrations for a children’s book called “Potjeskampioen”.

Permalink

Boefjes

Boefjes

,

For Kids Marketeers we’ve designed the new charactwrs called “Boefjes” (Rascals). They wil appear on several merchandise items and  in advertisements for kids related products.

Permalink

Westin Hotel Munich

Westin Hotel Munich

,

For Westin Grand in Munich we’ve designed and illustrated a brandnew company character.  This is the cover for a book aimed at children visiting  the hotel.