0031 6-55194377|info@creativeblast.nl

7. Character Design

Permalink

Augmented Groningen

Augmented Groningen

, ,

Voor ViemR en Annie Made It heeft Creative Blast de illustraties gemaakt voor deze uitgebreide AR app. Door middel van Augmented Reality komt de geschiedenis van Groningen tot leven. De illustraties van complete dorpen en mensen van de middeleeuwen tot 1960, zijn historisch correct en volledig gelaagd opgebouwd, zodat deze goed te animeren zijn.

Permalink

Monkey Town: thematisering

Monkey Town: thematisering

, ,

Samen met Moos Studioos zijn wij verantwoordelijk voor de volledige restyling van Monkey Town. Van de vernieuwing van de huisstijl, tot restyling van het character Oehlie. Maar ook de look van de nieuwe bar, entree en alle visuele uitingen zijn door ons gerealiseerd.

Permalink

Bobbejaanland: Characters

Bobbejaanland: Characters

,

Voor Bobbejaanland hebben we de restyling gedaan van 4 frisse characters en vele merchandise items ontwikkeld.

Permalink

CenterParcs

CenterParcs

,

Voor CenterParcs tekenen wij alle uitingen van Orry en zijn vrienden: merchandise, verhalenboeken, brochures, reclame uitingen, spelletjes en nog veel meer.

Permalink

Wildlands

Wildlands

,

Een klein overzicht van diverse illustraties voor Wildlands Emmen

Permalink

Roompot: Koos Konijn

Roompot: Koos Konijn

,

Voor Roompot Vakantieparken worden alle uitingen voor Koos Konijn getekend. Voor merchandise, posters, boeken, magazines en nog veel meer

Permalink

Characterdesigns

Characterdesigns

,

CreativeBlast is de specialist op het gebied van characterdesign: het restylen van characters, maar ook uitbreiden van bestaande personages in eenzelfde stijl. Wij beheersen de meest uiteenlopende tekenstijlen en gaan graag voor u aan de slag in een tekenstijl die bij uw doelgroep en organisatie past.
Daarnaast kunnen wij u helpen bij het creƫren van een verrassende merchandiselijn om deze succesvol in de markt te zetten, of het ontwikkelen van prachtige mascotte kostuums. Wij werken nauw samen met Kids Merchandise; de specialisten op dit gebied.

Permalink

Miss Alida Animation

Miss Alida Animation

, ,

Voor deze commercial, uitgezonden in Suriname op TV, hebben wij de volgende zaken gerealiseerd:

-Het script geschreven

-De illustraties

-De storyboards gemaakt

-Alle animaties gemaakt.

Permalink

Toverland

Toverland

,

Voor Toverland hebben we veel merchandise ontworpen en illustraties gemaakt. Onder andere een verhalenboekje waar hier een aantal pagina’s uit te zien zijn.